NIU U

NIU U1

 
1.899,00
Rijklaar

Rood
+
Product Vergelijken

Omschrijving NIU U1

De Toekomst is hier! Lithium-Ion Revolutie :

* Standaard geleverd met GPS Tracking en Alarm

* BOSCH + FOC Aandrijving

* Elektronisch remsysteem

* Twee rijmodussen

* Antidiefstal + USB oplader + Tashanger + Bekerhouder

* LED verlichting, Dagrijverlichting, USB laadpoort

* Nachtlichtsleutel


NIU N-SERIES PRAKTIJK BEREIK:

25 km/h : 70 km bereik

45 km/h : 45 km bereik

De aangegeven bereikcijfers zijn een gemiddelde op basis van praktijkervaringen. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze cijfers. Uw eigen scooter kan een ander bereik hebben dan hierboven aangegeven. Externe factoren kunnen dit bereik beinvloeden door b.v. : omgevingstemperatuur, gewicht bestuurder, 2e passagier, windscherm, rijgedrag, rijomgeving etc.l

Op basis van de evaluatie van 1 miljard gereden kilometers heeft men de configuratie geoptimaliseerd.

Het rijgedrag, de acceleratie en het energieverbruik hebben invloed op het bereik. Daarom heeft men meer dan 1 miljard kilometer geanalyseerd en de elektronische besturingsparameters geoptimaliseerd. De rijgegevens van meer dan 150.000 chauffeurs zijn in het gegevensmodel gebruikt en NIU heeft dus de parameters van realistisch dagelijks rijden gedecodeerd en opgenomen in de configuratie van de U-Series.

Het antidiefstalalarmbereik is met maar liefst 3 meter gereduceerd dankzij de MEMS 6-assig bewegingssensor. Een gyroscoop meet de versnelling van het voertuig en de GPS de positie, samen leidt dit tot een toename van de nauwkeurigheid van 40%, waardoor u uw scooter tot 3 meter nauwkeurig kunt lokaliseren.

De 6-assige sensor beschermt niet alleen tegen diefstal maar detecteert ook alle bewegingen langs de assen. U krijgt bijvoorbeeld ook een melding wanneer uw scooter omvalt.

Nieuw keyless start programma

De U-Series maakt gebruik van een nieuw keyless startsysteem. Wanneer je op minder dan 50 meter naar je scooter loopt maakt ze zich klaar en verbindt de afstandsbediening met het centrale controlesysteem. Als u wilt rijden hoeft u alleen maar op de knop te drukken en te beginnen rijden. Zonder een contactslot is het nog praktischer!

Technische gegevens NIU U1

Aandrijving:
Snaar
Band achter:
90/90-10
Band voor:
90/90-10
Motor Type:
Bosch Elektromotor
Rem achter:
Schijf
Rem voor:
Schijf
Snelheid:
25 of 45 KM km/h
Type:
Electrische scooter
Versnelling:
Automaat, FOC Vector Control
Vermogen:
800 Watt, Koppel 24Nm
Start systeem:
Electrisch
Voorvork:
Oliegevulde directe schokbreker
Vering achter:
Oliegevulde directe schokbreker
Lengte:
1685 mm
Breedte:
700 mm
Hoogte:
1020 mm

Verzeker je Scooter

ANWB verzekeringenWe zijn er trots op, dat wij officieel ANWB Partner zijn. Wij kunnen u alle ANWB fiets en bromfiets/scooter en motor verzekeringen aanbieden. U betaalt bij ons de netto lage ANWB tarieven, en profiteert gewoon van alle ANWB voordelen en kortingen, en tevens bieden wij u de Wegenwacht service voor uw bromfiets of scooter aan.

U kunt dit bij ons direct in de winkel doen of zelfs rechtstreeks op onze website (www.fejo.nl).

Kortom, een mooie extra service direct te koppelen aan de allerbeste (en voordeligste !) verzekeringsvormen waaruit u kunt kiezen. Denk b.v. aan de unieke diefstalverzekering met 3-jaar nieuwwaarde, waarbij u niets afschrijft en gewoon b.v. na 2 1/2 jaar de volledige nieuwwaarde van uw scooter of fiets krijgt vergoed.

Wij regelen het graag voor u. Een verzekering bij ons afsluiten is in enkele minuten geregeld.

Klik op de betreffende link hieronder om uw premie te berekenen of uw verzekering direct af te sluiten:
Bromfiets / Scooter verzekering (premie berekenen of direct afsluiten)

Lease de NIU U1