Vespa Elettrica

Vespa Elettrica

 
6.629,00
Rijklaar

+
Product Vergelijken

Omschrijving Vespa Elettrica

DIT IS DE VESPA ELETTRICA

Elektrische mobiliteit zal nooit meer hetzelfde zijn. Zie hier de Vespa Elettrica, een stijlvolle interpretatie van de wens voor een nieuwe relatie tussen voertuig, milieu en technologie.

Deze scooter biedt een uitstekende gasrespons, een gemakkelijk en plezierig rijgedrag en tot 100 km onafgebroken actieradius dankzij een lithium-ion batterij en een systeem dat bewegingsenergie terugwint tijdens het afremmen. Het kloppende hart van de Vespa Elettrica is een stille, technologisch geavanceerde krachtbron.

THE SOUND OF SILENCE

De Vespa Elettrica rijdt niet alleen zonder schadelijke emissies te veroorzaken, maar is ook geheel stil, of je nu in de eco-power saving modus rijdt of dat je het volle potentieel van de motor gebruikt.
Het is duidelijk de verstandige keuze om het tumult van de stad te verkleinen en de leefbaarheid te verbeteren.


Vespa Elettrica - 2018 TG OFFICIAL from FEJO on Vimeo.EENVOUDIG IN GEBRUIK

De Vespa Elettrica biedt enorm veel rijgemak. In het bagagevak onder het zadel passen twee speciaal ontworpen helmen, bovendien vind je er de laadkabel, die je met een normaal stopcontact of een publieke laadpaal kunt verbinden. De batterij laadt in 4 uur op* en heeft net als de motor zelf geen onderhoud nodig.
*minimum laadtijd op 220V

ALTIJD VERBONDEN

Het digitale 4,3 inch kleuren TFT scherm toont alle rijparameters en biedt ritstatistieken waarmee je je rijstijl kunt verbeteren. Het Vespa Mia systeem, dat door de Piaggio Groep is ontworpen, maakt volledige connectiviteit tussen het voertuig en de smartphone mogelijk. Via Bluetooth en een speciale app verandert het display in een uitbereiding van je smartphone. Je kunt dit systeem bedienen zonder je handen van het stuur te halen. Zo kun je oproepen beantwoorden, meldingen zien, stemcommando's geven en zelfs je muziek uitkiezen. De app bewaart ook de parameters en de laatste locatie van je voertuig.

NEW PIAGGIO VESPA ELETTRICA 2018 - FIRST TEST DRIVE ONLY SOUND from FEJO on Vimeo.

Technische gegevens Vespa Elettrica

Band achter:
120/70-11
Band voor:
110/70-12
Gewicht:
130 kg
Motor Type:
Electr., 48V, 86 Ah, 4.2kW/h
Rem achter:
Trommel 140
Rem voor:
Schijf 200
Snelheid:
25 of 45 KM km/h
Type:
25 of 45 km uitvoering
Zithoogte:
790 mm
Vermogen:
3,5 kW continu, 4 kW max.
Start systeem:
Electrisch
Lengte:
1870 mm
Breedte:
735 mm
Hoogte:
1150 mm
Opbergruimte:
Onder het zadel

Verzeker je Scooter

ANWB verzekeringenWe zijn er trots op, dat wij officieel ANWB Partner zijn. Wij kunnen u alle ANWB fiets en bromfiets/scooter en motor verzekeringen aanbieden. U betaalt bij ons de netto lage ANWB tarieven, en profiteert gewoon van alle ANWB voordelen en kortingen, en tevens bieden wij u de Wegenwacht service voor uw bromfiets of scooter aan.

U kunt dit bij ons direct in de winkel doen of zelfs rechtstreeks op onze website (www.fejo.nl).

Kortom, een mooie extra service direct te koppelen aan de allerbeste (en voordeligste !) verzekeringsvormen waaruit u kunt kiezen. Denk b.v. aan de unieke diefstalverzekering met 3-jaar nieuwwaarde, waarbij u niets afschrijft en gewoon b.v. na 2 1/2 jaar de volledige nieuwwaarde van uw scooter of fiets krijgt vergoed.

Wij regelen het graag voor u. Een verzekering bij ons afsluiten is in enkele minuten geregeld.

Klik op de betreffende link hieronder om uw premie te berekenen of uw verzekering direct af te sluiten:
Bromfiets / Scooter verzekering (premie berekenen of direct afsluiten)

Lease de Vespa Elettrica