Kymco New Like Euro4

 
2.398,00
Rijklaar

+
Product Vergelijken

Omschrijving Kymco New Like Euro4

INFORMATIE

De nieuwe elegante Like heeft een schitterend uiterlijk vol prachtige accenten en een comfortabel lederen-look zitting wat een unieke luxueuze beleving geeft aan al uw scooter ritjes.

De perfecte integratie van retro, elegantie en luxe zorgt voor een prachtige mix van klassiek en modern. En met de nieuw ontworpen EURO-4 motor is de Like ook nog eens super stil.

De speciaal ontworpen horizontale motorsteun zorgt voor het voorwaarts stuwen van het motorvermogen. Dit resulteert in het niet omhoog komen tijdens acceleratie en daarbij ook dat de stabiliteit en comfort van het rijden wordt vergroot. De benzinetank ligt voor in het frame, onder de treeplank, waardoor er een perfecte balans van het zwaartepunt ontstaat.

High rigidity frame ontwerp: de dubbele voorstang framebuis zorgt voor een extreem stijf frame met meer stabiliteit, controle en comfort.

De verlichting van de Like zal bestaan uit LED-verlichting rondom, die een bepaalde betovering aan het moderne design toevoegd. De amber-kleurige knipperlichten zijn in diamant-vorm uitgevoerd en net als de koplamp zorgt het felle LED licht voor uitstekende zichtbaarheid in het donker.

Verder zal de Like beschikken over een USB-poort in het handschoenenkastje, tankopening voor op de voetenplank en voor- en achter schijfremmen.

De New Like 25i zal eind april 2018 in ons land zijn. (Let op; De donkergrijze foto komt niet overeen met de juiste kleur)

Technische gegevens Kymco New Like Euro4

Aandrijving:
Snaar
Band achter:
12 130/70
Band voor:
12 X 110/70
Cilinderinhoud:
49 cc
Gewicht:
103 kg
Motor Type:
4-tact injectie
Rem achter:
Schijf 110
Rem voor:
Schijf 220
Snelheid:
25 of 45 KM km/h
Tankinhoud:
6.3 liter
Type:
25 of 45 km uitvoering
Versnelling:
Automaat
Zithoogte:
790 mm
Koeling:
Luchtgekoeld
Ontsteking:
CDI
Vermogen:
3.5 pk
Start systeem:
Electrische / kickstart
Voorvork:
Hydraulisch
Vering achter:
Hydraulisch
Lengte:
1935 mm
Breedte:
690 mm
Hoogte:
1145 mm
Opbergruimte:
Onder zadel

Verzeker je Scooter

ANWB verzekeringenWe zijn er trots op, dat wij officieel ANWB Partner zijn. Wij kunnen u alle ANWB fiets en bromfiets/scooter en motor verzekeringen aanbieden. U betaalt bij ons de netto lage ANWB tarieven, en profiteert gewoon van alle ANWB voordelen en kortingen, en tevens bieden wij u de Wegenwacht service voor uw bromfiets of scooter aan.

U kunt dit bij ons direct in de winkel doen of zelfs rechtstreeks op onze website (www.fejo.nl).

Kortom, een mooie extra service direct te koppelen aan de allerbeste (en voordeligste !) verzekeringsvormen waaruit u kunt kiezen. Denk b.v. aan de unieke diefstalverzekering met 3-jaar nieuwwaarde, waarbij u niets afschrijft en gewoon b.v. na 2 1/2 jaar de volledige nieuwwaarde van uw scooter of fiets krijgt vergoed.

Wij regelen het graag voor u. Een verzekering bij ons afsluiten is in enkele minuten geregeld.

Klik op de betreffende link hieronder om uw premie te berekenen of uw verzekering direct af te sluiten:
Bromfiets / Scooter verzekering (premie berekenen of direct afsluiten)

Lease de Kymco New Like Euro4

Voor bijna dezelfde prijs