Kymco VP 50 Euro4

 
2.098,00
Rijklaar

+
Product Vergelijken

Omschrijving Kymco VP 50 Euro4

INFORMATIE

De Kymco VP50 combineert sportiviteit met handelbaarheid. Zijn sportieve lijnen zorgen voor een flitsende verschijning terwijl zijn stille ultra zuinige Euro4 4-takt motor zeer zuinig met de brandstof omgaat en een super lage emissie-uitstoot heeft voldoet hij aan de nieuwste richtlijnen. Zijn lage instap en ideale zithoogte maakt hem geschikt voor iedereen. De optionele LED verlichting aan de voorzijde zorgen voor een betere zichtbaarheid volgens de laatste mode en ook zijn digitale dashboard is een lust voor het oog. Zijn ruime zadel biedt plaats aan twee personen en de duopassagier heeft de beschikking over uitklapbare voetsteunen. De stoere achterspoiler is tevens een stevige houvast voor het op de standaard zetten. Brede en grote spiegels dragen bij aan de veiligheid en bieden een goede blik naar achter. Een vlakke voetenplank voor het eventueel meenemen van kleine boodschappen geven ook aan de voeten genoeg ruimte. De Kymco VP50 bewijst dat compact en sportiviteit prima samengaan. Leverbaar in Tecno Silver, in zowel 25 en 45 km/h uitvoering.

Technische gegevens Kymco VP 50 Euro4

Aandrijving:
Snaar
Band achter:
10x 100/80
Band voor:
10x 100/80
Cilinderinhoud:
49 cc
Gewicht:
915 kg
Motor Type:
2-tact injectie
Rem achter:
Trommel
Rem voor:
Schijf
Snelheid:
25 of 45 KM km/h
Tankinhoud:
5 liter
Type:
25 of 45 km uitvoering
Versnelling:
Automaat
Koeling:
Lucht
Ontsteking:
CDI
Vermogen:
2.6 pk
Start systeem:
Electrisch en Kickstart
Voorvork:
Hydraulisch
Vering achter:
Monoshock
Lengte:
1800 mm
Breedte:
700 mm
Hoogte:
1100 mm
Opbergruimte:
Onder zadel

Verzeker je Scooter

ANWB verzekeringenWe zijn er trots op, dat wij officieel ANWB Partner zijn. Wij kunnen u alle ANWB fiets en bromfiets/scooter en motor verzekeringen aanbieden. U betaalt bij ons de netto lage ANWB tarieven, en profiteert gewoon van alle ANWB voordelen en kortingen, en tevens bieden wij u de Wegenwacht service voor uw bromfiets of scooter aan.

U kunt dit bij ons direct in de winkel doen of zelfs rechtstreeks op onze website (www.fejo.nl).

Kortom, een mooie extra service direct te koppelen aan de allerbeste (en voordeligste !) verzekeringsvormen waaruit u kunt kiezen. Denk b.v. aan de unieke diefstalverzekering met 3-jaar nieuwwaarde, waarbij u niets afschrijft en gewoon b.v. na 2 1/2 jaar de volledige nieuwwaarde van uw scooter of fiets krijgt vergoed.

Wij regelen het graag voor u. Een verzekering bij ons afsluiten is in enkele minuten geregeld.

Klik op de betreffende link hieronder om uw premie te berekenen of uw verzekering direct af te sluiten:
Bromfiets / Scooter verzekering (premie berekenen of direct afsluiten)

Lease de Kymco VP 50 Euro4

Voor bijna dezelfde prijs