Vespa Primavera Red

Vespa Primavera Red EURO5

 
4.029,00
Rijklaar

+
Product Vergelijken

Omschrijving Vespa Primavera Red EURO5

Alles aan de Primavera (RED) staat in het teken van het rood, als eerbetoon aan de speciale samenwerking met de uitzonderlijke partner (RED), maar ook aan de revolutionaire energie die het merk Vespa altijd al onderscheidt. De livery en alle esthetische details zijn rood om aan te geven hoe deze tweewieler - die een nieuwe vorm van mobiliteit over de wegen van de wereld uitdrukt - zowel speciaal als grootmoedig is.

Technische gegevens Vespa Primavera Red EURO5

Aandrijving:
Snaar
Band achter:
120/70-12
Band voor:
110/70-12
Cilinderinhoud:
50 cc
Motor Type:
4-tact
Rem achter:
Trommel 110
Rem voor:
Schijf 200
Snelheid:
25 km/h
Tankinhoud:
7 liter
Type:
Snorscooter
Versnelling:
Automaat
Zithoogte:
780 mm
Koeling:
Luchtgekoeld
Ontsteking:
CDI
Start systeem:
Electrisch / kickstart
Voorvork:
Hydraulische coax veer
Vering achter:
Hydraulisch
Lengte:
1860 mm
Breedte:
735 mm
Hoogte:
1340 mm
Opbergruimte:
Onder het zadel

Verzeker je Scooter

ANWB verzekeringen

We zijn er trots op dat wij officieel ANWB Partner zijn.Graag verzorgen wij uw verzekering voor bromfiets, snorfiets of scooter!

Wij kunnen u alle ANWB fiets en bromfiets/scooter en motor verzekeringen aanbieden. U betaalt bij ons (dezelfde) netto lage ANWB tarieven, en profiteert gewoon van alle ANWB voordelen en kortingen, en tevens bieden wij u de Wegenwacht service voor uw bromfiets of scooter aan.Unigarant (ANWB) biedt u de beste en meest uitgebreide verzekeringsvormen voor uw fiets, bromfiets of scooter. Samen met u kiezen wij de verzekering die het beste bij u past.

Kortom, een mooie extra service direct te koppelen aan de allerbeste (en voordeligste !) verzekeringsvormen waaruit u kunt kiezen. Denk b.v. aan de unieke diefstalverzekering met 3-jaar nieuwwaarde, waarbij u niets afschrijft en gewoon b.v. na 2 1/2 jaar de volledige nieuwwaarde van uw scooter of fiets krijgt uitbetaald.Een verzekering bij ons afsluiten is in enkele minuten geregeld.

Klik op de betreffende link hieronder om uw premie te berekenen of uw verzekering direct af te sluiten:

Bromfiets / Scooter verzekering (premie berekenen of direct af sluiten)

Lease de Vespa Primavera Red EURO5