Fejo from FEJO on Vimeo.

Toen en nu, de geschiedenis van Fejo in beeld

En zo begon het met Puch Maxi recycling. Vele honderden werden er door ons gebouwd en een tweede leven gegeven.

Ons "recycling" familiebedrijfje werd destijds officieel door de Wethouder van Almere ge-opend en op kleine schaal worden diverse motoren nog steeds door ons via "recycling" volledig gereviseerd.
En natuurlijk kent u ze intussen allemaal, ons huidige technische team, maar toch ook wel leuk om ze hier eens te laten zien, want we zijn er trots op ze allemaal al jaren aan boord te hebben.
De Puch Maxi's die wij zelf via recycling bouwden waren niet van nieuw te onderscheiden en met trots hebben we dit diverse jaren mogen doen. Maar nieuw is nieuw................en ja de tegenwoordige scooters zijn toch ook wel heel mooi !
Herkent u hem nog ? Dit was een van de meest geliefde "snorbrommers" waar half Nederland gebruik van maakte in de jaren '90. En FEJO zorgde destijds voor recycling, waarmee ze een leuk 2e leventje hadden. En ook Peugeot ging met de tijd mee, want met hun nieuwste lijn scooters boeken we veel succes bij vele trouwe "Peugeot" gebruikers van destijds.
FEJO recycling leverde in 1990 best mooie brommertjes, waar veel mensen veel plezier aan beleefden. De Honda Vision is een schitterend voorbeeld van eigentijdse modellen. Ook deze scooter is uitgerust met volledig computergestuurd "motormanagement systeem", dat diverse taken van de bestuurder heeft overgenomen voor nog meer gebruiksgemak.