NIU M1

NIU M1

 
2.249,00
Rijklaar

Rood
+
Product Vergelijken

Omschrijving NIU M1


De Toekomst is hier! Lithium-Ion Revolutie

De NIU M1 gebruikt de modernste lithium-ion batterijpakketten (Gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG) met een garantie van twee jaar. Door zijn gewicht van slechts 8,3 kg kunt u de NIU batterij makkelijk dragen voor het opladen op kantoor of thuis. Het 32 AH batterijpakket is volledig opgeladen binnen zes uur, met een geschat bereik van 60/65 KM, of ongeveer vier dagen normaal gebruik in de stad (25 KM Snoruitvoering).

De M-serie is kleiner en lichter dan zijn grote broer, de N1s. Samen met Bosch is een kleinere motor ontwikkeld, met een lager energieverbruik, zonder dat de pittigheid verloren is gegaan. Met een 110 nm koppel voor de Bosch 1200w kunt u gemakkelijk binnen en buiten het stadsverkeer navigeren.

De accu van de M-serie is een evolutie van de accu van de N1s. Hij is lichter, en is speciaal ontworpen voor de nieuwe 1200w Bosch motor van de M1. Er is een slimme LED-indicator ingebouwd om het makkelijker te maken het opladen thuis of op kantoor bij te houden.

De ingebouwde GPS tracking stuurt onmiddellijk een alarmsignaal naar de NIU Cloud bij ongeautoriseerde beweging van de scooter, zodat je direct op de hoogte bent bij diefstal en doorlopend locatie-updates krijgt.

NIU: De toekomst van stedelijke verkenning vandaag.

* Standaard geleverd met GPS Tracking en Alarm

* BOSCH + FOC Aandrijving

* Elektronisch remsysteem

* Twee rijmodussen

* Antidiefstal + USB oplader + Tashanger + Bekerhouder

* LED verlichting, USB laadpoort

* Nachtlichtsleutel


NIU M-SERIES PRAKTIJK BEREIK:

25 km/h : 70 km bereik

45 km/h : 45 km bereik

De aangegeven bereikcijfers zijn een gemiddelde op basis van praktijkervaringen. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze cijfers. Uw eigen scooter kan een ander bereik hebben dan hierboven aangegeven. Externe factoren kunnen dit bereik beinvloeden door b.v. : omgevingstemperatuur, gewicht bestuurder, 2e passagier, windscherm, rijgedrag, rijomgeving etc.Technische gegevens NIU M1

Aandrijving:
Snaar
Band achter:
90/90-10
Band voor:
90/90-10
Gewicht:
80 kg
Motor Type:
Bosch Elektromotor
Rem achter:
Trommel
Rem voor:
Schijf 180
Snelheid:
25 of 45 KM km/h
Type:
Electrische scooter
Versnelling:
Automaat, FOC Vector Control
Zithoogte:
712.3 mm
Vermogen:
1200 W
Voorvork:
Oliegevulde directe schokbreker
Vering achter:
Monoshock hydraulisch
Lengte:
1640 mm
Breedte:
657 mm
Hoogte:
1099 mm

Verzeker je Scooter

ANWB verzekeringenWe zijn er trots op, dat wij officieel ANWB Partner zijn. Wij kunnen u alle ANWB fiets en bromfiets/scooter en motor verzekeringen aanbieden. U betaalt bij ons de netto lage ANWB tarieven, en profiteert gewoon van alle ANWB voordelen en kortingen, en tevens bieden wij u de Wegenwacht service voor uw bromfiets of scooter aan.

U kunt dit bij ons direct in de winkel doen of zelfs rechtstreeks op onze website (www.fejo.nl).

Kortom, een mooie extra service direct te koppelen aan de allerbeste (en voordeligste !) verzekeringsvormen waaruit u kunt kiezen. Denk b.v. aan de unieke diefstalverzekering met 3-jaar nieuwwaarde, waarbij u niets afschrijft en gewoon b.v. na 2 1/2 jaar de volledige nieuwwaarde van uw scooter of fiets krijgt vergoed.

Wij regelen het graag voor u. Een verzekering bij ons afsluiten is in enkele minuten geregeld.

Klik op de betreffende link hieronder om uw premie te berekenen of uw verzekering direct af te sluiten:
Bromfiets / Scooter verzekering (premie berekenen of direct afsluiten)

Lease de NIU M1

Voor bijna dezelfde prijs