Over Fejo

 

FEJO …………………

Al ruim 30 jaar hetzelfde familiebedrijf met dezelfde familie en dezelfde vertrouwde service. Intussen staan 3 generaties van deze familie elke dag graag voor u klaar. Daar zijn we best wel een beetje trots op !

Weet u het nog ……… ?
In 1990 opende destijds de Almeerse Wethouder van Milieu ons bedrijf, dat toen startte met recycling van Puch Maxi brommers.

 

Een uniek en voor die tijd een uiterst milieuvriendelijke werkwijze, die overigens zeer succesvol was, want in enkele opvolgende jaren werden vele honderden “Puchjes" opnieuw een tweede leven gegeven.

Almere groeide snel en ook de vraag naar brommers en scooters nam toe, waardoor niet meer alleen kon worden volstaan met “recycling" producten. Om aan de groeiende behoefte te voldoen werd al vlot overgegaan tot levering van “nieuwe" brommers en scooters van alle bekende merken, zoals YAMAHA, PEUGEOT, PIAGGIO, KYMCO, TOMOS, VESPA, AGM, GTS, SYM en nu in 2023 ook de wereldtopmerken SEGWAY, NIU, GTS, SUPER SOCO voor de electrische scooters.

 

De wereld (inclusief Almere) verandert en ons familiebedrijf verandert mee ! FEJO GAAT ELECTRISCH !

FEJO is geen prijsstunter, maar een bedrijf dat naast concurrerende prijzen continuïteit, vakmanschap en het meest uitgebreide servicepakket biedt.

Woon-werk per scooter is steeds meer een begrip aan het worden en juist voor deze doelgroep worden steeds betere producten op de markt gebracht. Dagelijks binnen Almere, maar ook naar Amsterdam of het Gooi is thans zeer snel en comfortabel rijden mogelijk.

De woon-werk scooter is overigens uiterst milieuvriendelijk geworden, want in de afgelopen periode werden alle types voorzien van z.g. “4- takt" motoren, die niet alleen zeer zuinig in gebruik zijn, maar bovendien geen stank of geluidsoverlast meer veroorzaken.

Maar let op, FEJO zet ook volop in op de electrische scooter. Dit is de toekomst en met de wereld topmerken van SEGWAY, NIU en Super Soco bieden wij u absolute topkwaliteit tegen zeer redelijke prijzen.

 

Al jaren weten we alles van scooters, en dat mag u ook wel verwachten van ons "familie-bedrijf" dat u inmiddels met 3 generaties van dienst is.

FEJO.....VOOR UW TOTALE MOBILITEIT !.